• Home
  • News
  • News
  • Dragi părinți, directori, profesori, prieteni, mult iubită și încercată Promoție 2020
Dragi părinți, directori, profesori, prieteni, mult iubită și încercată Promoție 2020

Sunt incredibil de fericită că putem sărbători împreună acest moment extraordinar.

Acum câteva luni, ne-ar fi fost imposibil să ne imaginăm că ceremonia voastră de absolvire ar putea genera și mai multă emoție decât ne așteptam. Cu toate acestea, iată-ne astăzi, după luni de adversitate, care ne-au afectat lumea așa cum o cunoșteam, în această realitate unică, care a adăugat în mod neașteptat noi valori vieților noastre.

În context global, absolvirea voastră (deși evident mai puțin sclipitoare decât ne-am fi dorit) a căpătat noi semnificații și valori, o nouă strălucire care, cred, o pune în umbră chiar și pe cea pentru care ne pregătisem inițial. Acest rit de trecere v-a adus brusc pe voi, absolvenții noștri, în fața unui apel puternic, neclintit și fără precedent, din viitor și spre viitor.

Lumea are nevoie de voi și vă cheamă, cu un singur glas– să fiți curajoși, rezistenți, proactivi și umani. Vă cere să vă schimbați spiritul tânăr, energia și tot ceea ce ați învățat, pentru a crea trasee reînnoite, vizionare - pentru studii, profesie, viață și umanitate.

Este adevărat că viața este uneori marcată de imprevizibilitate, dar în același timp poate fi de o frumusețe și o profunzime nemărginită.

Deși înfruntarea necunoscutului poate fi o sarcină intimidantă, cred cu tărie că sunteți foarte norocoși că ați avut acces la o pregătire de neegalat pentru drumul care urmează. Indiferent dacă ați ales bacalaureatul național sau internațional în ultimii doi ani de studii, Mark Twain International School v-a ghidat cu dragoste și responsabilitate în călătoria aventuroasă a cunoașterii, v-a ajutat să vă deschideți mintea și să descifrați lumea, v-a pus la dispoziție instrumente valoroase pentru provocările vieții, v-a împuternicit să reușiți în orice situație și v-a ghidat și inspirat să fiți activi și proactivi, mereu preocupați de a aduce valoare comunității din care faceți parte.

Tot ce trebuie să faceți este să vă întoarceți privirea înapoi spre suflet și acolo veți găsi fără îndoială încrederea, puterea și abilitățile care vă vor duce înainte.

Și în timp ce faceți acest exercițiu de introspecție, să nu uităm să onorăm și să ne exprimăm recunoștința față de părinții voștri care vă iubesc dincolo de cuvinte și care ne-au acceptat ca parteneri în educația și formarea voastră și față de echipa noastră minunată și dedicată de profesori (condusă de directori minunați, Alexandra Feig si Ramona Bădescu), coordonatori de programe (Olivia Fotescu, Melania Ilinca, Andrei Ocnărescu), și directori de studii (doamna Sanda Sava și Floriana Florea) - acești angajați de nădejde care v-au ghidat cu creativitate și calm, prin această experiență , uneori tumultuoasă și plină de incertitudini - pe drumul vostru de dezvoltare academică și personală.

Cu toții credem în voi, în munca voastră de până acum și în tot ce puteți realiza de acum înainte.

„Uneori, îi revine unei generații să se ridice la nivelul celor mai înalte așteptări și să facă lucruri grozave. Tu poți fi acea generație”.

Acest îndemn puternic și înălțător al marelui Nelson Mandela vi se potrivește vouă, absolvenților anului 2020, în aceste momente mai mult ca niciodată.

Mândra Promoție 2020, sunteți gata să mergeți mai departe. Fiți neînfricați și țineți mereu capul sus!

Anca Macovei-Vlăsceanu

Mark Twain IS Fondator și Director