• Home
  • News
  • News
  • Un mesaj muzical pentru elevii din întreaga lume în 2020
Un mesaj muzical pentru elevii din întreaga lume în 2020

Să ne amintim a 25-a aniversare a Mark Twain IS pe platforma Zoom de Ziua Internațională a Copilului, 1 iunie 2020 (acum 6 luni!), în plin lockdown din cauza pandemiei, când lucrurile păreau destul de sumbre după 3 luni întregi de învățare la distanță.

Și totuși, elevii Mark Twain IS și-au găsit putere și speranță în muzică și cânt, cu misiunea de a sărbători comunitatea noastră de predare-învățare (care apare în întregime în fundal în timpul cântecului, într-o secvență de clipuri din cursurile și activitățile lor online de atunci) și de a transmite un mesaj de încurajare colegilor de pe tot globul, care sunt izolați și care se luptă cu școlarizarea online și cu incertitudinea generată de pandemie.

Notă: Spectacolul muzical a fost înregistrat din casele lor cu tehnologie și suport audio-video limitat și apoi prelucrat de un student IB DP Music.

Elevi interpreți: Andreea F., Cezara E., Iana G-A., Margareta N., Maria B., Nikita T.

Profesor de muzică/dirijor; Aranjament muzical; Solo Appearance: Ioana Macovei Vlasceanu

Sunet mastering & editing: Petre Macovei Vlasceanu, student DP I

Sunteți cu adevărat extraordinari, dragilor. Bine făcut!

Coperta piesei „A Million Dreams” de Ziv Zaifman, Hugh Jackman și Michelle Williams, de pe albumul The Greatest Showman: Coloana sonoră originală a filmului