• Home
  • News
  • News
  • Speech Matei Prisecaru
Speech Matei Prisecaru

Stimati directori, profesori, dragi părinți si colegi,

 Astăzi pun capăt călătorie mele în această scoala. O călătorie lunga, atat de lunga încât Scoala Mark Twain face parte din personalitatea mea . Ce pot sa va spun dupa cei 12 ani de zile petrecuți  aici  este faptul ca pe lângă progresul academic , elevii acestei scoli nu parasesc bancile liceului doar cu o diploma. Aici ne am format o identitate, am fost si suntem o clasa rebela, o clasa atipica, in care fiecare dintre noi cu siguranță a rămas întipărit în memoria profesorilor.

Poate ca nu ne am aliniat misiunii scolii, însă in anii de liceu cu sprijinul celor mai buni mentori pe care îi poate oferi o scoala, am invatat sa fiu eu, un tânăr responsabil care invata sa se maturizeze.

 Le mulțumim profesorilor nostrii care ne au suportat crizele specifice adolescentei si ne au susținut in orice directie spre care noi ne am indreptat. Nu voi vorbi doar în numele meu, ci în numele intregii clase atunci cand spun ca aici am avut libertatea de a actiona asa cum simt. Aceasta libertate ne a facut uneori sa incalcam regulile, însă doar in acest fel am putut sa descoperim cine suntem cu adevarat ce idealuri avem si cum putem deveni varianta noastra cea mai buna.

Multumesc tuturor profesorilor si directorilor care au avut rabdare sa descoperim frumusețea anilor de liceu.

 Ma inclin in fata tuturo părinților , mai ales in fata parintilor mei si a oamenilor minunati din Scoala Mark Twain.