Explorează. Visează. Descoperă.

Educație
excepțională
pentru o lume
dinamică

home_header home_header
 • pyp-programme-logo-en-1
 • myp-programme-logo-en-1
 • dp-programme-logo-en-1
Despre noi

Prima școală
din România
cu portofoliu
complet de acreditări

semnatura2 Director General
doted-image

Mark Twain International School se mândrește a fi una dintre cele mai vechi instituții de învățământ privat din România. Extinzând frontierele educației cu ajutorul diviziilor sale de studiu - cea bilingvă și cea internațională -, echipa Mark Twain IS a dobândit un portofoliu impresionant de acreditări naționale si internaționale pentru a-și susține obiectivul, generând o înlănțuire de succese pe plan internațional.

mask-group-11
mask-group-12
mask-group-13
Campusuri

Vizitează-ne Campusurile Învăluite de Natură

Campusurile noastre, ce se întind pe o suprafață de 16000 m2, includ mai multe curți exterioare, locuri de joacă pentru copii, terenuri de sport și o piscină exterioară, iar 7500 m2 sunt destinați clădirilor și spațiilor interioare pentru educație. Amplasamentul și arhitectura se îmbină armonios cu spațiul verde dimprejur, creând atât pentru profesori, cât și pentru elevi, o atmosferă liniștită, primitoare, necesară unei desfășurări prolifice a activităților didactice, toate acestea în nordul capitalei, lângă Pădurea Băneasa.

Aplică pentru un loc în
Anul școlar 2024-2025!

pyp-programme-logo-en-1

Grădiniță

2-6 Ani
Ultimele locuri
Nivelurile preșcolare de la Mark Twain IS au, în structura educațională, filozofia și abordările propuse de Bacalaureatul Internațional, aspecte ce stau la baza unei dezvoltări prolifice și a unei educații de înaltă calitate. Astfel, procesele de cunoaștere, învățare și înțelegere se obțin cu ajutorul unui factor esențial, anume: curiozitatea. Preșcolarilor noștri li se oferă, în mod regulat, oportunitatea de a explora lucruri noi pentru a le stimula curiozitatea și, ulterior, a-și descoperi interesele. Cursurile dispun de o gamă largă de experiențe și noi informații necesare în călătoria lor de învățare.
 • Îngrijire premium și transport
 • Predare în limba Engleză
 • Campus verde 16.000 mp
pyp-programme-logo-en-1

Școala primară

6-11 Ani
Ultimele locuri
Programul de studiu PYP stimulează și dezvoltă tinerii elevi înspre a deveni participanți ai unei călătorii de învățare desfășurate pe întreg parcursul vieții. Totodată, ei demonstrează respect atât față de ei înșiși, cât și față de ceilalți și au capacitatea unei participări active în societatea din care fac parte. Programul vizează dezvoltarea în sens general a copilului.
 • Un profesor la fiecare 6 elevi
 • Educație centrată pe elev
 • Dezvoltare artistică și sportivă
myp-programme-logo-en-1

Gimnaziu

11-15 Ani
Ultimele locuri
În acest program de studiu, tinerii elevi sunt încurajați înspre o gândire creativă, având totodată capacitatea de analiză într-o manieră critică și reflexivă. Li se oferă provocări intelectuale pe baza cărora vor putea face cu succes conexiuni între studiile lor și lumea reală. Sunt încurajați și orientați înspre dezvoltarea abilităților de comunicare, de înțelegere și a spiritului de inițiativă.
 • 40+ cursuri extrașcolare
 • Pregătire pentru Testarea națională
 • Pregătire suplimentară în campus
dp-programme-logo-en-1

Liceu

15-19 Ani
Ultimele locuri
Pentru elevii de liceu, Mark Twain IS oferă două parcursuri educaționale posibile: Bacalaureatul Național și Programul de Diplomă pentru Bacalaureatul Internațional, dintre care elevul poate alege. IB Diploma Programme este un program bine structurat din punct de vedere academic, care pregătește elevii pentru un parcurs universitar de succes și o viață cât mai echilibrată. Programul IB Diploma Programme de la Mark Twain IS este recunoscut și respectat de cele mai mari universități din lume.
 • Pregătire intensivă Bacalaureat
 • Consiliere de carieră și mentorat
 • Bacalaureat național și internațional

Pentru a ne cunoaște mai bine,

Contactați-ne la 0724 000 900 și programați

o vizită în campusurile școlii.

Portofoliu complet de acreditări naționale
și internaționale și peste 40 de
materii extracurriculare

Mark Twain International School Bucharest este acreditată ARACIP, IB (PYP, MYP & DP) și
Cambridge. Alegeți-vă Divizia Bilingvă sau Internațională și
personalizați-vă călătoria academică chiar astăzi.

t1-2
t2-2
t3-2

De la matematică avansată și robotică, până la cursuri interactive de rock band, scrimă și teatru, școala noastră oferă cele mai noi și interesante oportunități de studiu.

testimonial