• Home
  • News
  • News
  • Speech Ramona Balas Salcoci
Speech Ramona Balas Salcoci

Dragi parinti, bunici, profesori si colegi,

Este imposibil sa gases cuvintele potrivite care sa descrie furtuna de emotii simtita de fiecare dintre noi in acest moment. Astazi sarbatorim atat incheierea aniilor scolari, o calatorie care pentru multi dintre noi a inceput inca din gradinita aici, la Mark Twain, cat si inceputului unui nou capitol, si anume viata de adult.

Cred ca pot spune in numele tuturor ca aceasta scoala a fost cu adevarat a doua noastra casa, si desi imi este greu sa ma imaginez altundeva, departe de oamenii cu care mi am petrecut toata viata, stiu ca toate experiente si amintirile din Mark Twain m-au facut ceea ce sunt astazi.

De la elevii clasei Strawberries, care la varsta de 3 ani incercau din rasputeri sa memoreze versurile imnului Mark Twain pentru a-si impresiona parintii la prima lor serbare, am ajuns adultii care stau astazi in fata dvs., pregatiti sa paseasca fiecare pe un nou drum.

Vreau sa incep prin a le multumii profesorilor si directorilor nostrii pentru toate cunostintele si lectiile unice oferite, dar mai ales pentru rabdarea si intelegerea lor. Imi aduc aminte cum la inceputul clasei 1 ne-a fost spus ca in aceasta scoala profesorii ne sunt prieteni, iar desi acest lucru mi s-a parut imposibil, acum pot spune cu toata inima ca este adevarat. Lectile dvs. atat academice, cat si de viata sunt cele ce ne vor indruma de-acum incolo, dar ne veti ramane mereu in suflet pentru bunatatea si sprijinul oferit fiecaruia dintre noi.

Le multumes parintilor si famililor noastre pentru faptul ca au fost intotdeauna acolo pentru noi, pentru toata dragostea si sacrificiile pe care le-au facut de-alungul anilor ca noi sa putem ajunge aici, si speram ca vom putea in continuare sa va facem mandri si ca absolventi. Dar in special, vreau astazi sa va multumes ca ati ales sa ne inscrieti la Mark Twain, pentru ca altfel nu am fi putut face parte din aceasta comunitate minunata.

Colegilor mei vreau in primul rand sa le multumes pentru toate momentele petrecute impreuna, pentru ajutorul oferit in orice clipa. De la zile intregi de studiu pana la excursii si petreceri, am copilarit si am crescut impreuna, iar prieteniile pe care le-am format in cei 16 ani in Mark Twain vor ramane intotdeauna cele mai valoroase pentru mine. De asemenea, vreau sa va urez success in tot ce urmeaza sa faceti, si mai ales sa aveti mere curajul sa va urmati pasiunile. Sper ca acesta sa nu fie un ramas bun, si sa putem pastra stransa legatura pe care o avem acum.

 Va multumesc!