De ce
Mark Twain
International
School

why-mark-twain whyy
cupa-2
Spiritul de
reușită

Premiul Școala Anului

Scopul inițial al fondatorilor, care este central în filosofia școlii astăzi, a fost de a oferi elevilor o educație internațională de calitate înaltă, prin crearea unui mediu de învățare al secolului XXI în care elevii din toate categoriile sociale să prospere, să crească și să se dezvolte în spirit de explorare, inovare și realizare.

 

Premiul recunoaște excelența în standardele, practicile și rezultatele școlilor, cuprinzând aspecte precum: acreditări și afilieri naționale și internaționale, valori educaționale, curriculum, evaluare, internaționalism, bilingvism, procesul de predare și învățare, performanță academică, satisfacția elevilor, siguranța elevilor , dezvoltare profesională, leadership, responsabilitate socială și implicare în comunitatea locală și globală, promovarea artelor, științelor și sportului, cooperarea cu alte școli și instituții de învățământ naționale și internaționale, acțiuni întreprinse pentru implementarea tehnologiei informației pe tot parcursul procesului educațional, facilități , sustenabilitate financiară, creativitate și inovație.

Show more
study-3
Excelență
academică

O abordare pozitivă a predării și învățării

Mark Twain International School se angajează să ofere un mediu academic inspirator tuturor elevilor săi și să faciliteze o atmosferă pozitivă și productivă de predare și învățare, care să conducă în mod natural la o valoare adăugată pe tot parcursul procesului educațional și la rezultate școlare remarcabile.

 

Viață școlară plină de inspirație

Excelența academică este prezentă în toate aspectele vieții școlare:

  • elevi prosperi și motivați, cu rezultate generale excepționale, ghidați de atributele din Profilul Elevului IB
  • profesori bine pregătiți, grijulii și dedicați, angajați în îmbunătățirea profesională continuă
  • un continuum de trei programe academice extrem de captivante și recunoscute la nivel global
  • viziune internațională și subiecte provocatoare pentru toate grupele de vârstă
  • un sistem de predare și învățare conceput pentru a stimula eforturile elevilor către realizări înalte într-un context local și global extrem de competitiv.
Show more
education
Acces la
Învățământul Superior

De la viața de liceu la cerințele universitare

 

În mediul nostru actual global competitiv absolvenții de liceu trebuie să aibă un avantaj, iar Mark Twain International School are o poziție clară și dezirabilă în a se asigura că absolvenții noștri primesc oferte de la unele dintre cele mai mari universități din lume, într-o gamă largă de domenii de studiu.

 

Membrii noștri din conducere, profesorii și consilierii ajută eficient elevii în dezvoltarea conștientizării de sine și în cercetarea oportunităților lor și oferă sprijin valoros în tranziția de la viața de liceu la ritmul academic și cerințele în învățământul superior.

 

În fiecare an, corpul profesoral competent MTIS facilitează comunicarea elevilor cu universități de top din întreaga lume și este implicat activ în procesul de aplicare și de arbitrare, asigurându-se că absolvenții noștri merg mai departe pentru a urma cu succes studiile de licență și postuniversitare căutate, reprezentând cu mândrie Mark Twain International School ca absolvenți ambasadori în timp ce își continuă călătoria academică și profesională.

Show more
green
Rezultate
Bacalaureat

Bacalaureat International

 

Din 2010, elevii MTIS IB Diploma Programme participă la Bacalaureatul Internațional, alăturându-se astfel celor 100 000 de elevi din peste 125 de țări, reprezentând peste 205 naționalități care participă anual la această sesiune de examene IB, recunoscută la nivel mondial ca fiind extrem de competitivă și extrem de complexă. Până în prezent, 100% dintre elevii MTIS care susțin Bacalaureatul Internațional îl iau cu rezultate excelente.

Show more
people
O Comunitate
cu Spirit Puternic

Lucrând împreună

 

Mark Twain International School este o instituție de rang înalt în care elevii și profesorii se angajează să învețe, să obțină rezultate remarcabile în acest proces și să mențină performanța școlară generală ridicată pe tot parcursul anilor. Cu părinți activi alăturându-se în eforturile lor, ei vin împreună ca un întreg într-o comunitate concentrată, aspirând constant la excelență. De asemenea, conferințele susținute de elevi, întâlnirile părinți-profesori, expozițiile școlare, prezentările de programe, evenimentele culturale, târgurile științifice și turneele sportive, strângerile de fonduri, ceremoniile de sfârșit de an și de absolvire, sunt toate exemple din numeroasele oportunități pentru elevi, profesori, conducerea școlii și părinți de a se întâlni, pe tot parcursul anului școlar, într-un mediu de învățare pozitiv și de sprijin, benefic pentru elevii noștri.

 

Distracție

 

Atunci când vine vorba de distracție, membrii comunității MTIS găsesc întotdeauna timpul și energia pentru a organiza sau a participa la evenimente plăcute, concepute pentru toate vârstele și interesele: seri internaționale cu porțile deschise, carnavale, excursii, competiții sportive, expediții de grup, petreceri de absolvire, petreceri de zile de naștere, întâlniri sociale, petreceri de bal și tot felul de festivități.

 

Prietenii de lungă durată

 

Elevii și familiile acestora sunt sociabili și grijulii și ajung să se apropie de-a lungul anilor, formând legături și prietenii speciale care durează dese ori, spre bucuria noastră, dincolo de anii de școală la MTIS.

 

Elevii în prim-plan

 

Elevii sunt bine îngrijiți de către profesorii și personalul nostru cu experiență, având acces permanent la consultanță academică, mentorat, consiliere, orientare în carieră, îngrijire medicală, mese școlare regulate și sprijin social și financiar. De asemenea, sunt încurajați să dezvolte abilități puternice de comunicare, o înțelegere a responsabilităților lor sociale, o atitudine pozitivă față de soluționarea conflictelor și au propria voce prin intermediul noului consiliu al elevilor MTIS.

Show more