Rezultate
Remarcabile

porh porh
Mark Twain IS este o școală privată, independentă, mixtă, care oferă elevilor din întreaga lume programe internaționale excelente de studiu în Limba Engleză și bilingve (Engleză-Română).
Mark Twain IS este prima școală din România care oferă elevilor săi examene ESOL University of Cambridge ca centru certificat de pregătire pentru examene, este autorizată de Bacalaureatul Internațional pentru a preda cele trei programe academice ale sale și este pe deplin acreditată de Ministerul Educației din România.
https://nkbdlcmateor.cdn.shift8web.com/wp-content/uploads/2023/05/pormt-01.png
https://nkbdlcmateor.cdn.shift8web.com/wp-content/uploads/2023/05/pormt-02.png
Excelență
Academică
 • 6:1
  Raportul elev/profesor
 • 700+
  Total elevi
 • 50
  Țări diferite pe care
  le reprezintă elevii
 • 100%
  Rată de Admitere la Universitate
https://nkbdlcmateor.cdn.shift8web.com/wp-content/uploads/2023/05/porae.png
O abordare pozitivă pentru Predare și Învățare
Mark Twain International School se angajează să ofere un mediu academic inspirator tuturor elevilor săi și să faciliteze o atmosferă pozitivă și productivă de predare și învățare, care să conducă în mod natural la o valoare adăugată pe tot parcursul procesului educațional și la rezultate școlare remarcabile.
Elevi care Prosperă
În timpul anului școlar, elevii MTIS sunt încurajați să își atingă potențialul și sunt instruiți să participe la o varietate de competiții și provocări școlare adecvate vârstei, precum și la concursuri culturale și sportive și evenimente sociale, cu rezultate remarcabile în mod constant.
testimonial