Rezultate
Remarcabile

outstanding_rez_header-2 outstanding_rez_header-2
Mark Twain International School este o școală privată, internațională, independentă și coeducațională, având un program de studiu impresionant, atât bilingv, cât și doar în limba engleză, destinat elevilor din întreaga lume.

Mark Twain International School este prima școală din România care oferă elevilor posibilitatea de a participa la examenele ESOL University of Cambridge, fiind un centru certificat de pregătire pentru aceste examene. Totodată, este autorizată de Bacalaureatul Internațional pentru a preda cele trei programe academice (PYP, MYP și DP) și este pe deplin acreditată de Ministerul Educației din România.
https://marktwainschool.ro/wp-content/uploads/2023/10/oustanding_res_rs1.png
https://marktwainschool.ro/wp-content/uploads/2023/10/oustanding_res_rs2.png
Excelență
Academică
 • 6:1
  Raportul elev/profesor
 • 700+
  Total elevi
 • 50
  Țări diferite pe care
  le reprezintă elevii
 • 100%
  Rată de Admitere la Universitate
https://marktwainschool.ro/wp-content/uploads/2023/10/academincexcelence.png
O abordare pozitivă în procesul de predare și învățare
Mark Twain International School oferă elevilor săi un mediu academic plin de inspirație, o atmosferă pozitivă și productivă în procesul de predare și învățare, ceea ce îi va conduce, în mod natural, la rezultate școlare impresionante.
Elevi cu rezultate excepționale
De-a lungul anilor școlari, tinerii elevi primesc motivația și sprijinul necesare pentru a-și atinge potențialul, sunt încurajați să participe la o varietate de competiții și concursuri atât culturale, cât și pe plan sportiv, și iau, totodată, parte la organizarea și desfășurarea anumitor evenimente sociale, bucurându-se întotdeauna de rezultate excepționale în orice activitate pe care o întreprind.
testimonial