Un mediu
sportiv echilibrat
și stimulant

cah cah
În concordanță cu misiunea Mark Twain IS, profesorii de gimnastică, antrenorii și părinții lucrează împreună în cadrul programului pentru a inspira elevii să-și dezvolte stima de sine, dar și să fie atenți și să-și aprecieze membrii echipei și adversarii.
https://nkbdlcmateor.cdn.shift8web.com/wp-content/uploads/2022/08/athleticsbigimage.png
Promovarea Progresului și
a Succesului
Catedra de Educație Fizică de la Mark Twain International School se străduiește să creeze și să mențină un mediu sportiv echilibrat și stimulant, accesibil tuturor elevilor noștri în timpul programului școlar obișnuit, dar și în afara școlii. În concordanță cu misiunea Mark Twain IS, profesorii de gimnastică, antrenorii și părinții lucrează împreună în cadrul programului pentru a inspira elevii să-și dezvolte stima de sine, dar și să fie atenți și să-și aprecieze membrii echipei și adversarii.
https://nkbdlcmateor.cdn.shift8web.com/wp-content/uploads/2022/08/service_ath1.jpg
Mediul sigur și primitor favorizează progresul și performanța, permițând elevilor să dobândească aptitudini și să se distreze în acest proces. Drept urmare, elevii își vor îmbunătăți condiția fizică și abilitățile și, de asemenea, vor învăța semnificația disciplinei sportive, a muncii în echipă, a angajamentului, a fairplay-ului și a entuziasmului de a concura. Elevii Mark Twain IS au șanse egale de a participa, indiferent de abilitate. Profesorii și antrenorii de gimnastică vor lua în considerare următorii factori atunci când decid asupra echipelor: dexteritate, experiență anterioară și relații sociale.
https://nkbdlcmateor.cdn.shift8web.com/wp-content/uploads/2022/08/service_ath2.png
testimonial