Un mediu sportiv
echilibrat
și stimulativ

haedersport haedersport
În concordanță cu misiunea școlii Mark Twain IS, profesorii de educație fizică, antrenorii și părinții cooperează, în cadrul programului, pentru a-i inspira pe elevi în a-și dezvolta armonios stima de sine, respectul față de ceilalți și, nu în ultimul rând, a cunoaște și a înțelege, într-un sens apreciativ, valoarea atât membrilor propriei echipe, cât și a celor din echipa adversă.
https://marktwainschool.ro/wp-content/uploads/2023/10/pozamare.png
Promovarea Progresului și
a Succesului
Catedra de Educație Fizică de la Mark Twain International School asigură un mediu sportiv echilibrat și stimulativ, accesibil tuturor elevilor noștri atât în perioada orelor de curs, cât și în afara acestora. În concordanță cu misiunea școlii Mark Twain IS, profesorii de educație fizică, antrenorii și părinții cooperează, în cadrul programului, pentru a-i inspira pe elevi în a-și dezvolta armonios stima de sine, respectul fată de ceilalți și, nu în ultimul rând, a cunoaște și a înțelege, într-un sens apreciativ, valoarea atât membrilor propriei echipe, cât și a celor din echipa adversă.
https://marktwainschool.ro/wp-content/uploads/2023/10/ev1.png
Mediul sigur și primitor înlesnește progresul și drumul spre performanță, ceea ce le îngăduie tinerilor elevi să își dezvolte, mai departe, aptitudinile și, bineînțeles, să se distreze în acest proces. Ca atare, dobândesc o condiție fizică mult mai bună, au oportunitatea să își desăvârșească anumite abilități, totodată, înțeleg semnificația sportului ca disciplină, valoarea lucrului în echipă, a angajamentelor pe care ni le luăm și importanța concretizării acestora, înțeleg importanța fair-play-ului și, nu în ultimul rând, au ocazia de a participa la numeroase evenimente sportive, trăind, astfel, bucuria competiției. Indiferent de abilitățile pe care le posedă, elevii Mark Twain IS au șanse egale de a participa. Profesorii de educație fizică și antrenorii, atunci când formează echipele, iau în considerare următoarele aspecte: dexteritatea, experiența anterioară și modul de relaționare a elevului în societate.
https://marktwainschool.ro/wp-content/uploads/2023/10/ev2.png
testimonial