Punem elevul
în centrul
a tot ceea
ce facem

aumh aumh

Valorile noastre fundamentale

icon1

Spiritul de Realizare

Scopul inițial al fondatorilor, care este central în filozofia școlii și astăzi, a fost de a oferi elevilor o educație internațională de calitate înaltă, prin crearea unui mediu de învățare al secolului 21 în care elevii din toate categoriile sociale să prospere, să crească și să se dezvolte în spirit de explorare, inovare și realizare.

icon2

O școală cu Mentalitate Internațională

Întemeiată pe credința solidă că educația internațională este esențială pentru transformarea elevilor în adulți împliniți și implicați activ în lume, școala noastră a apărut și a crescut în mod natural ca expresie a nevoii comunității locale de a avea o instituție cu mentalitate internațională în care predarea se face în limba engleză sau într-un sistem bilingv englez-român.

icon3

Inspirând elevii și profesorii

Elevii noștri sunt implicați în programe ample care stimulează excelența, precizia intelectuală și creativitatea. Deși standardele academice sunt ridicate, mediul de învățare este sigur și primitor și favorizează înțelegerea și respectul. Raportul scăzut elev-profesor ne permite să subliniem talentul individual al fiecărui elev, să-i încurajăm diferitele stiluri și să-i ghidăm în atingerea obiectivelor.

icon4

Umanitate Comună și Bogăția Culturii

Mark Twain IS apreciază umanitatea noastră comună și se bucură de bogăția culturilor din întreaga lume. Așteptăm cu nerăbdare să trimitem reprezentanți receptivi în lume, care au învățat să coopereze cu alți cetățeni internaționali pentru a crea o lume mai bună. Ne angajăm față de idealul unității pașnice în diversitate.

icon5

Calitatea programului lingvistic

Diviziile de engleză și bilingv ale Mark Twain IS, programul bogat de limbi internaționale, diversitatea elevilor, continuu-ul nostru competitiv de învățare IB și programul nostru național-internațional de dezvoltare profesională în curs de desfășurare sunt doar câteva dintre numeroasele moduri prin care ne arătăm angajamentul pentru educația lingvistică de calitate și pentru internaționalism.

icon6

Concentrare pe co-curriculare și comunitate

Mark Twain IS promovează de asemenea, în mod activ, implicarea elevilor în arte, științe, sport și evenimente comunitare, precum și în inițiative energice de responsabilitate socială și proiecte de conștientizare a mediului.

did-you-know

Știai că?

Festivalul de Teatru Mark Twain este unul dintre cele mai îndrăgite festivaluri de teatru pentru juniori din România.

Misiunea și Filosofia
noastră

Mark Twain International School se angajează să ofere elevilor săi un mediu
de învățare performant, încurajator, adaptat nevoilor, stilurilor și obiectivelor lor
individuale, care îi va încuraja să devină elevi informați pe tot parcursul vieții.

Ca cetățeni ai unei singure lumi, absolvenții noștri vor știi să facă față cerințelor
vieții din secolul 21 cu încredere, integritate, compasiune, creativitate și dragoste
pentru pace și umanitate.

Portofoliu de acreditare de top și
peste 40 de co-curriculare

Mark Twain International School Bucharest este acreditată ARACIP, IB (PYP, MYP & DP) și
Cambridge. Alegeți o Divizie Bilingvă sau Internațională și personalizați-vă
călătoria academică chiar astăzi.

testimonial