O Educație internațională de înaltă calitate

aumh aumh

Valorile noastre fundamentale

icon1

Dorința de Reușită

Scopul primordial în filozofia școlii a fost dintotdeauna acela de a le oferi elevilor o educație internațională de calitate, de a crea un mediu de învățare specific secolului XXI, în care elevii din toate categoriile sociale au oportunitatea să dezvolte un spirit explorator și creativ în realizarea propriilor obiective.

icon2

O școală cu o viziune internațională

Școala noastră s-a înființat și a crescut ca o nevoie exprimată a comunității locale de a avea o instituție de învățământ cu o viziune internațională - factor esențial unei dezvoltări prolifice a elevului - în care predarea să se desfășoare în limba engleză exclusiv sau într-un sistem bilingv englez-român.

icon3

Inspirăm atât profesorii, cât și elevii

Elevii noștri sunt implicați în programe și proiecte care le stimulează creativitatea, le rafinează procesele intelectuale, având drept finalitate o performanță academică de înaltă calitate. Deși standardele academice sunt ridicate, mediul de învățare este unul sigur și primitor, care favorizează înțelegerea și respectul. Raportul scăzut dintre profesori și numărul de elevi distribuiți acestora ne permite să le evidențiem talentele, calitățile individuale, dându-ne posibilitatea, mai departe, să îi direcționăm pe acele drumuri în viață care li se potrivesc cel mai bine.

icon4

Ne leagă spiritul colectiv și dorința de cunoaștere

Mark Twain International School a crescut de la bun început într-un spirit de armonie colectivă și cu o dorință activă de cunoaștere și înțelegere a vastităților culturale ce se află dincolo de hotarele țării noastre. Ne mândrim, astfel, cu elevii noștri - reprezentanți ai valorilor cultivate de școala noastră, ce vor fi învățat să relaționeze într-un mod pozitiv cu toți cetățenii internaționali, în scopul de a crea o lume mai bună. Credem cu tărie în idealul unității în diversitate, a unei desfășurări sociale pline de armonie, înțelegere, respect și cooperare între toți cetățenii acestei lumi.

icon5

Program lingvistic de calitate

Prin intermediul diviziilor bilingve și de limba engleză, programelor internaționale de limbi străine, diversității culturale a elevilor noștri, programei de studiu IB și a programului național și internațional de dezvoltare profesională, printre altele, ne arătăm devotamentul pentru o educație de înaltă calitate, una realizată printr-un fenomen de întrepătrundere și armonizare a tuturor valorilor culturale ale lumi noastre în procesul de dezvoltare cognitivă al elevului.

icon6

Ne concentrăm atenția pe activitățile extracurriculare și pe nevoile comunității

Mark Twain IS propune în mod activ ca elevii să participe la activități extracurriculare din domeniul artelor, științelor și sporturilor și, totodată, să se implice în proiecte și inițiative destinate nevoilor comunității.

did-you-know

Știai că?

Festivalul de Teatru Mark Twain este unul dintre cele mai îndrăgite festivaluri de teatru pentru juniori din România.

Misiunea și Filozofia
noastră

Mark Twain International School oferă elevilor un mediu de învățare performant,
încurajator, prolific, adaptat nevoilor, configurațiilor și obiectivelor lor individuale,
ceea ce le va stimula curiozitatea și dorința de cunoaștere pe durata întregii vieți.

Cetățeni de succes ai lumii secolului XXI, absolvenții Mark Twain vor fi dat dovadă
de încredere, compasiune, integritate și creativitate în fața responsabilităților vieții,
fiind adepți ai unei desfășurări exitențiale pline de armonie, înțelegere, respect,
cooperare și dragoste pentru pace și umanitate.

Portofoliu complet de acreditări naționale
și internaționale și peste 40 de
materii extracurriculare

Mark Twain International School Bucharest este acreditată ARACIP, IB (PYP, MYP & DP) și
Cambridge. Alegeți-vă Divizia Bilingvă sau Internațională și personalizați-vă
călătoria academică chiar astăzi.

testimonial