De ce
Mark Twain
International
School

haeder_why_mtis haeder_why_mtis
cupa-2
Dorința de
reușită

Premiul Școala Anului

Scopul primordial în filozofia școlii a fost dintotdeauna acela de a le oferi elevilor o educație internațională de calitate, de a crea un mediu de învățare specific secolului XXI, în care elevii din toate categoriile sociale au oportunitatea să dezvolte un spirit explorator și creativ în realizarea propriilor obiective.

 

Premiul recunoaște excelența în standardele, practicile și rezultatele școlilor, cuprinzând aspecte precum: acreditări și afilieri naționale și internaționale, valori educaționale, curriculum, evaluare, internaționalism, bilingvism, procesul de predare și învățare, performanță academică, satisfacția elevilor pe plan academic și social, siguranța elevilor, dezvoltare profesională, leadership, responsabilitate socială și implicare în comunitatea locală și globală, promovarea artelor, științelor și sportului, cooperarea cu alte școli și instituții de învățământ naționale și internaționale, acțiuni întreprinse pentru implementarea tehnologiei informației pe tot parcursul procesului educațional, sustenabilitate financiară, creativitate și inovație.

Show more
study-3
Excelență
academică

O abordare pozitivă în procesul de predare și învățare

Mark Twain International School oferă elevilor săi un mediu academic plin de inspirație, o atmosferă pozitivă și productivă în procesul de predare și învățare, ceea ce îi va conduce, în mod natural, la rezultate școlare impresionante.

 

O viață școlară plină de inspirație

Excelența academică este prezentă în toate aspectele vieții școlare:

  • Elevi motivați, cu rezultate excepționale, ghidați de atributele din Profilul Elevului IB;
  • Profesori bine pregătiți, atenți și dedicați, având mereu în perspectivă o continuă îmbunatățire pe plan profesional;
  • Un continuum de trei programe academice captivante și recunoscute la nivel global;
  • Viziune internațională și abordarea unor subiecte de interes pentru toate grupele de vârstă;
  • Un sistem de predare și învățare conceput pentru a direcționa eforturile elevilor spre realizări înalte, aflați fiind atât într-un context local, cât și global foarte competitiv.
Show more
education
Acces la
Învățământul Superior

De la viața de liceu la cerințele universitare

 

În prezentul lumii noastre foarte competitiv pe plan global, absolvenții de liceu au nevoie de oportunități, iar Mark Twain IS ocupă o poziție foarte clară în a se asigura că elevii noștri primesc oferte de la cele mai mari universități din lume.

 

Membrii din conducerea noastră, profesorii și consilierii ajută în mod eficient elevii în dezvoltarea conștiinței de sine și în descoperirea oportunităților de care se pot lega în timpul vieții, oferind un sprijin valoros în tranziția de la viața de liceu la ritmul academic și cerințele din învățământul superior.

 

În fiecare an, corpul profesoral Mark Twain IS facilitează comunicarea elevilor cu universități de prestigiu din întreaga lume, asigurându-se că absolvenții merg mai departe pentru a urma cu succes studiile de licență și postuniversitare căutate, reprezentând cu mândrie, în călătoria lor, Mark Twain International School.

Show more
green
Rezultate
Bacalaureat

Bacalaureatul Internațional

 

Din 2010, elevii MTIS IB Diploma Programme participă la Bacalaureatul Internațional, alăturându-se astfel celor 100 000 de elevi din peste 125 de țări, reprezentând peste 205 de naționalități care iau parte anual la această sesiune de examene IB, recunoscută la nivel mondial ca fiind o probă examinatorie foarte complexă, cu un nivel de dificultate ridicat. Până în prezent, elevii MTIS care susțin Bacalaureatul International îl promovează cu succes.

Show more
people
O Comunitate
cu Spirit Puternic

Lucrăm împreună

 

MTIS este o instituție de rang înalt în care atât profesorii, cât și elevii, sunt dedicați procesului de învățare și unui standard de performanță școlară ridicat pe tot parcursul anilor de studiu. În această călătorie, prin eforturile depuse, ni se alătură și părinții, iar împreună formăm o comunitate axată în mod activ pe excelență. De asemenea, conferințele susținute de elevi, întâlnirile dintre părinți și profesori, expozițiile școlare, prezentările de programe, evenimentele culturale, târgurile științifice și turneele sportive, strângerile de fonduri, ceremoniile de sfârșit de an și de absolvire sunt toate exemple de oportunități pentru elevi, profesori, conducerea școlii și părinți de a lua parte la un mediu de învățare pozitiv și ocrotitor, ideal pentru orice elev.

 

Partea de distracție

 

Atunci când vine vorba de distracție, membrii comunității MTIS găsesc întotdeauna timpul și energia pentru a organiza sau a participa la evenimente plăcute, concepute pentru toate categoriile de vârstă, cum ar fi: excursii, carnavale, competiții sportive, expediții de grup, petreceri de absolvire etc.

 

Formăm prietenii de lungă durată

 

Formăm prietenii de lungă durată atât cu elevii, cât și cu familiile acestora, prietenii care, deseori, spre bucuria noastră, se desfășoară și dincolo de anii de școală Mark Twain.

 

Elevii în prim-plan

 

Elevii primesc din partea angajaților noștri sprijinul necesar, având acces permanent la consultanță academică, mentorat, consiliere, orientare în carieră, îngrijire medicală, mese regulate și, totodată, sprijin social și financiar. De asemenea, sunt încurajați să dezvolte abilități puternice de comunicare, o înțelegere a responsabilităților pe care le au în societate și o atitudine pozitivă în soluționarea conflictelor. În același timp, elevilor li se oferă posibilitatea de a se face auziți prin intermediul noului consiliu al elevilor.

Show more