• Home
  • News
  • News
  • Scrisoare de la noul Director General Mark Twain International School, IB World School România
Scrisoare de la noul Director General Mark Twain International School, IB World School România

În atenția comunității Mark Twain International School,

Sper că acest mesaj vă găsește bine și că vă bucurați de vacanța de vară. În timp ce îmi încep călătoria ca noul Director General la Mark Twain International School, sunt plin de un sentiment de entuziasm și responsabilitate profundă. Această tranziție marchează un moment semnificativ în istoria MTIS, și sunt onorat să mi se încredințeze ghidarea acestei instituții excepționale în următorul său capitol de excelență.

În primul rând, vreau să recunosc moștenirea extraordinară a Ancăi și a lui Dan
Macovei Vlăsceanu. Timp de 30 de ani, ei și-au pus inimile și toate eforturile în construirea MTIS, transformând-o dintr-un vis în școala înfloritoare și recunoscută internațional de astăzi. Viziunea, dedicarea și angajamentul lor neobosit au atins nenumărate vieți. În timp ce ei pășesc în noile lor roluri de Directori Fondatori, sunt recunoscător pentru sprijinul lor în timpul acestei tranziții. Pasiunea lor pentru educație și dragostea pentru această comunitate școlară vor fi întotdeauna o parte integrantă a
valorilor fundamentale ale MTIS.

În timp ce mă acomodez pe deplin în noul meu rol, vreau să-mi recunosc angajamentul de a onora tradițiile și valorile bogate care au definit MTIS, exprimând în același timp o pasiune puternică pentru explorarea unor noi oportunități captivante de creștere și inovare. Vom merge înainte cu gândire și deliberare, asigurându-ne că fiecare pas pe care îl facem este rezultatul unei analize atente și al colaborării cu toate părțile interesate- elevi, părinți, profesori, personal și fondatorii noștri. De la înființarea școlii, "vocile și perspectivele Twainiene" au fost întotdeauna cruciale în modelarea viitorului acestei școli și vor rămâne pentru totdeauna auzite și încurajate

Aștept cu nerăbdare să vă întâlnesc pe fiecare dintre voi, să vă ascult poveștile și să aflu despre speranțele voastre pentru viitorul școlii noastre. Implicarea voastră este crucială în timp ce lucrăm împreună pentru a construi pe baza solidă pusă de dragii noștri fondatori, directori și profesori, alături de întreaga comunitate școlară. Împreună, vom onora bogata istorie a școlii noastre în timp ce îmbrățișăm posibilitățile interesante care ne așteaptă, mergând mereu înainte cu atenție și respect pentru perspectivele diverse ale comunității noastre.

În lunile următoare, mă veți vedea implicându-mă activ în toate aspectele vieții școlare. Voi fi în clase, voi participa la evenimente și voi crea oportunități pentru dialog deschis cu elevii, părinții și personalul. Cred că forța școlii noastre stă în înțelepciunea colectivă și pasiunea întregii noastre comunități.

Ca educator și nou părinte MTIS, sunt profund investit în cultivarea unui mediu în care fiecare elev poate prospera. Angajamentul meu se extinde la îngrijirea unei culturi școlare care celebrează diversitatea, încurajează inovația și pregătește elevii noștri să fie cetățeni globali plini de compasiune. Deosebit de incitantă este viitoarea noastră Vizită de Evaluare Multi-Program International Baccalureate din noiembrie. Aceasta prezintă o oportunitate deosebită de a prezenta excelența programelor noastre IB și de a reafirma angajamentul nostru de a oferi o educație de clasă mondială.

Vă mulțumesc pentru primirea călduroasă și încrederea acordată. Sunt cu adevărat entuziasmat de călătoria care ne așteaptă și de șansa de a lucra alături de fiecare dintre voi în a dezvolta împreună în continuare Mark Twain International School.

Vă doresc o vară odihnitoare și aștept cu nerăbdare să vă salut pe toți când vom începe noul an școlar în septembrie.

Până atunci, pot fi contactat la [email protected] și sunt, de asemenea, disponibil pentru conectare pe LinkedIn:
http://linkedin.com/in/matthew-wilkens-head-of-school

Cucele mai calde urări,


Matthew D. Wilkens, PhD
Director General